Erikoissiivous/peruspesut

Ylläpitosiivouksen lisäksi asiakkaidemme kohteet kaipaavat ajoittain perusteellisempaa siivousta riippuen niiden käyttöasteesta ja -tavasta. Erikoissiivouksen ja peruspesujen tarkoituksena on palauttaa tilojen perusteellisempi puhtaustaso, johon säännöllinen ylläpitosiivous ei riitä. Perussiivouksessa pinnoilta poistetaan kaiken lian lisäksi mahdolliset suoja-aineet, kuten vaha. Työn suorittamisessa käytetään ylläpitosiivoukseen verrattuna vahvempia aineita sekä tehokkaampia mekaanisia menetelmiä.

Perussiivoukset sekä erikoistyöt vievät huomattavasti enemmän aikaa ja vaativat henkilöstöltä ammattitaitoa, koska virheelliset työmenetelmät ja aineet voivat aiheuttaa pinnoille pysyviä vaurioita. Henkilöstöllämme on kymmenien vuosien kokemus em. töiden suorittamisesta, joten pystymme takaamaan työn laadun kaikentyyppisissä kohteissa.

Perus- sekä erikoissiivouksia ovat esim.:
- Lattioiden peruspesut, vahaukset, vahanpoistot, erilaiset hoitopuhdistukset, suoja-aineiden levitykset, kiillotukset
- Ikkunoiden pesut
- Loppu-, rakennus- ja muuttosiivoukset
- Yläpölyjen puhdistus
- Kokolattiamattojen pesu
- Tekstiilihuonekalujen pesu

Olipa kohteenne minkälainen tahansa, löydät meiltä luotettavan ja toimivan ratkaisun lähettämällä tarjouspyynnön joko oheisella tarjouspyyntölomakkeella, sähköpostilla: asiakaspalvelu@airi-siivouspalvelut.fi tai ottamalla yhteyttä Ritva Karvoseen puh. 0400-944 452. Hän laskee tarjoukset, suunnittelee ja valvoo suoritettavat perus- sekä erikoissiivoukset.