AI&RI Siivouspalvelut Oy

 Ai & Ri Siivouspalvelut Oy on vuonna 1995 Airi Ekmanin ja Ritva Karvosen perustama yritys. Toiminta-ajatuksena oli alusta lähtien tuottaa laadukkaita palveluja asiakaslähtöisesti. Alussa toiminta keskittyi yritysten ylläpito- sekä perusiivouksiin. Vuosien myötä toiminta laajentui myös kattamaan erikoissiivottaviin sekä julkishallinnon kohteisiin. Myöhemmin toiminta on laajentunut kotisiivouksiin.

Vuonna 2006 yrityksessä suoritettiin sukupolvenvaihdos, jolloin yrityksen toimintaan tuli mukaan Airi Ekmanin tytär Hanna Leena Jernberg. Muutama vuosi vaihdoksen jälkeen Airi Ekman siirtyi nauttimaan eläkevuosistaan.

Tänä päivänä perustamisvaiheen toiminta-ajatus on yhä edelleen yrityksen johtotähtenä. Ajat ovat muuttuneet ja niin ovat myös alalla vuosien aikana muuttuneet aineet, tarvikkeet, materiaalit ja koneet. Yrityksen vahvuutena on olla hyvin perillä ajan ja alan uusista muutoksista sekä pitämään ovet avoinna uusille tuulille.

Yrityksen arvoina ovat joustavuus, hyvä palvelu, luotettavuus ja ystävällisyys. Arvojen sekä toiminta-ajatuksen noudattamisen myötä yrityksen toiminta on ollut tuloksellista ja vakavaraista. Tästä on osoituksena korkein AAA-luottoluokitus sekä Suomen vahvimmat erkoissertifikaatit 2007 - 2015.

Yhteistyön laillisuuden kumppaneidemme kanssa varmistamme olemalla mukana Luotettava Kumppani-ohjelmassa Tilaajavastuu.fi-järjestelmässä.