Meiltä saat kaikki siivousalan palvelut

Ydinosaamisemme – siivoaminen ja sen tehokas organisointi – on minkä tahansa suuryrityksen tasolla, mutta palvelumme ovat hyvin yksilöllisiä sekä joustavia. Vuosien varrella karttunut kokemuksemme kaikista mahdollisista siivousalan töistä takaa, että ylläpito-, peruspesu ja erikoissiivoukset hoituvat yhtä laadukkaasti ja tehokkaasti.

Työntekijämme ovat hyvin koulutettuja ja luotettavia alan ammattilaisia, mikä näkyy korkeana asiakastyytyväisyytenä sekä pitkinä asiakassuhteina. Asiakaskuntamme on hyvin laaja ja pitää sisällään niin yksityishenkilöitä kuin pien- ja suuryrityksiä sekä kuntien ja kaupunkien kohteita. Siivoamme koteja, tehtaita, tuotantotiloja, portaita, liikerakennuksia, liikkeitä, hotelleja, ravintoloita, toimistoja, virastoja, terveydenhoitotiloja, uimahalleja ja lentokoneita – kaikkia samalla varmalla ammattitaidolla.

Olipa kohteesi minkälainen tahansa, löydät meiltä luotettavan ja toimivan ratkaisun lähettämällä tarjouspyynnön joko oheisella tarjouspyyntölomakkeella, sähköpostilla: asiakaspalvelu@airi-siivouspalvelut.fi tai puhelimitse 0400-911138.