Ai & Ri Siivouspalvelut on hyvä työnantaja. Arvostamme jokaista työntekijäämme tarjoamalla alalla kilpailukykyisen palkan, työterveyshuollon sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Panostamme erityisesti ammatilliseen koulutukseen ja työssä viihtymiseen.

Yrityksemme suorittaa toimeksiantoja hyvin erilaisissa työkohteissa ja eri vuorokauden aikoina. Annamme työntekijöillemme vapauden valita tekeekö hän töitä koko-, osa-aikaisesti tai keikkaluontoisesti. Me työantajana huolehdimme, että työ on tekijälleen mielekästä ja tulee hoidettua yhdessä sopimiemme laatustandardien mukaisesti.

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita hyvistä ja siivoustyöhön motivoituneista työntekijöistä, joille työn hyvä jälki antaa työniloa ja ylpeyttä. Alan koulutusta tai työkokemusta emme pidä kynnyskysymyksenä, koska koulutamme työntekijät itse. Tärkeämpänä pidämme, että olet siivoustyöhön motivoitunut, tunnollinen ja suhtaudut ihmisten kohtaamiseen positiivisesti.

Mikäli koet, että olet etsimämme henkilö ja haluat hakea meille töihin, niin pyydämme ottamaan yhteyttä joko oheisella lomakkeella, vapaamuotoisella hakemuksella asiakaspalvelu@airi-siivouspalvelut.fi tai puhelimitse 0400-911138.

Mikäli meillä ei ole juuri nyt tarjota sinulle sopivaa työtä, pidämme tietosi tallessa ja palaamme asiaan myöhemmin.